duminică, 11 octombrie 2015

Dureri de inimă, boli de inimă, infarct

Băutură de fenicul

„Să se ia lemn dulce şi de cinci ori mai mult fenicul şi tot aşa de mult zahăr ca şi lemn dulce şi în plus şi ceva miere şi din astea să se facă o băutură. Să se bea înainte şi după masă pentru dureri la inima”

eţeta: 50 g seminţe de fenicul, 10g lemn dulce, 20g zahăr, 25 miere curăţită de spumă (se fierbe într-un vas cu apă fierbinte şi se aruncă spuma), 500 ml apa (dacă se poate însorită 1-2 ore la soarele de prânz) . Se fierbe totul cinci minute după care se pune în sticle curate şi sterilizate în prealabil cu ceva alcool (vodcă, ţuică). Băutura de fenicul neutralizează sucurile rele din trup care crează boli de inimă. Dr. Strehlow : indicaţie la boli de inimă, dureri de inimă, cură după infarct

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu