luni, 13 octombrie 2014

Autismul, autism, ADHD, ADD, comă, leziunile cerebrale, speciale pentru copii cu Autism tratament KL acupunctura si medicina pe bază de plante în tratarea sindromului Asperger

Sindromul Asperger-tulburare de dezvoltare, care provoacă la pacienții pot apărea dificultăți de interacțiune (atât verbal, cât și невербально) cu alte persoane. Aceasta apare de obicei la copii cu vârsta de 2 și 6, deși, în realitate, nu poate fi diagnosticat cu ani de zile.

Aceasta tulburare se refera la un grup de condiții, cunoscute ca аутистические tulburari care implica toate problemele cu abilități sociale. Băieții sunt de trei-patru ori mai des decât fete, are sindromul Asperger, potrivit datelor de la institutul Național american de tulburări neurologice și de accident vascular cerebral.

Cauzele sindromului Asperger și alte аутистические tulburare rămân necunoscute. Frecvente abateri în activitatea creierului poate contribui la sindromul Asperger. În plus, o tulburare, se pare, există o puternică componentă genetică.

Copiii cu sindromul Asperger, poseda, de obicei normal sau ridicat de inteligenta si a aptitudinilor verbale, dar inconfortabil în situații sociale. În multe cazuri, ele sunt, de asemenea, un display de fixare neobișnuite cu subiecte interesante, cum ar fi extraterestrii sau orarul autobuzelor. Ei împărtășesc multe din aceleași simptome ca la pacienții cu hipertensiune funcționarea autism. Cu toate acestea, retard mintal, de obicei, nu apare la pacienții cu sindromul Asperger, și pacienții nu se confruntă cu întârzieri în limba și dezvoltarea abilităților cognitive.

Sindromul Asperger adesea marcate de dificil de a face prieteni. Pacienții pot vorbi într-o lungă perioadă de timp și nu permite altora să contribuie la o discuție, și pot evita contactul cu ochii. Fețele lor, probabil, lipsit de expresie, cum spun ei, și ei pot vorbi monoton, rapid sau modele neobișnuite. Pacienții pot, de asemenea, să participe la neobișnuite poziții sau gesturi.

Pentru a diagnostica sindromul Asperger poate fi dificil. De supraveghere a copilului și a părinților, rapoarte despre povestea unui copil de interacțiune socială, oferă chei importante pentru diagnostic. Teste de inteligenta a copilului și academice de bandă, inclusiv a vorbirii, a limbajului vizual-motorii capacitatea de a - poate fi, de asemenea, o parte a diagnosticului.

Diagnosticarea timpurie este crucială pentru a trata sindromul Asperger eficient. Дефектологи, asistenții sociali, psihologii și дефектологи toate pot fi implicate în tratament. Pacienții pot afla comportamentale instrumente de management și alte abilități, care îi va ajuta să comunicați mai bine cu alte persoane.

Dificultăți sociale interacțiunea rămân пожизненные probleme pentru multe persoane cu sindromul Asperger sindromul. Nu este neobișnuit pentru adolescenți care suferă de tulburare bipolară, pentru a cădea într-o depresie, ca ei să cunoască diferențele lor. Adultii pot dorința de a fi prieteni, dar le-a lipsit de aptitudini sociale, de a face acest lucru cu succes. Ca urmare, ele sunt mai susceptibile de a forma relații cu oameni mult mai tineri sau mai în vârstă în sine.
O Poveste Adevarata Din Coreea

Joe 8 ani, are un copil Autist din Coreea. Deși Coreea de sud a recunoscut acupunctura și Joe Grand tatăl de sus иглотерапией acolo, el nu poate ajuta. Alte specialist nu poate face foarte multe pentru a proteja.

Fie tatăl are un copil autist, tatăl său a fost o mulțime de presiune și căutând răspuns cu disperare. Acolo, în cele din urmă, a venit pentru a vedea chineză master în cl printr-o mare recomandare de la un prieten.

Chineză master aplicații qi Qong si acupunctura, pentru a-l liniști în jos. Conform chinez maestru este creierul lui, că qi-ul nu se misca lin . El se calmeze după 30 de minute ,apoi a fost încă o ședință de qi Qong și acupunctura peste o oră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu