luni, 13 octombrie 2014

Remediile homeopate pentru tulburare din spectrul autismului

Potrivit Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), tulburare din spectrul autismului (ASD), afectează în prezent de 1 din 88 copii. Din păcate, CDC nu oferă o soluție - va trebui să se uite în altă parte. Astăzi, vom explora modul în care homeopatia poate ajuta copiii cu autism.

Homeopatia a fost utilizată de sute de ani și a fost dovedit pentru a ajuta cu o varietate de probleme în ambele studii clinice și studii. Există, de asemenea, dovezi care sa demonstreze eficacitatea homeopatiei în tratarea autismului în epoca modernă zi, de asemenea.

Un studiu de cercetare, astfel încât a inclus 123 de copii, a demonstrat că autism hiperactivitate rezultatele (AHS) imbunatatit in mod semnificativ cu tratamentul homeopatic de la un scor de 36 până la 14,3. Cele AHS măsuri pe scară autism simptome de hiperactivitate, cum ar fi de filare, agita, neliniște, fixare obiect, etc și variază de 0-59. Partea cea mai izbitoare a studiului a fost că, după numai un an de tratament homeopatic, nouă copii au avut inversare completă a copilăriei Autism Rating Scale scoruri.

În plus, copiii in studiu au avut o reducere de 43 la suta in simptome senzoriale, după un an și jumătate de tratament! Poate CDC ar trebui să arate în acest - nu?

Un studiu pilot din Brazilia a raportat la impactul pozitiv de homeopatie pentru copii cu autism. Cercetatorii au efectuat un profil psychoeducational revizuit (PEP-R) la începutul studiului și apoi din nou după 4-10 luni de tratament homeopatic. Studiul a descoperit mai mult copilul a fost pe remedii homeopatice, cu atât mai bine se face pe PEP-R, de asemenea, cel mai tânăr care copiii au fost la pornirea Homeopathics, de asemenea, au ajutat să-și îmbunătățească scorurile lor cu privire la PEP-R. Acest lucru nu este de a spune că homeopatia ar trebui să fie utilizat numai cu copii mici, studiul lor a indicat homeopatie a fost de ajutor pentru adolescenti, de asemenea.

Remediile homeopate îmbunătăți comportamentul copiilor cu ASD

O varietate de alte cazuri individuale, inclusiv unele în propria mea practică, arată o mare promisiune în utilizarea homeopatie pentru a ajuta copiii cu autism. Homeopatia este o formă foarte individualizat de tratament și eu recomand caută ajutorul unui homeopat profesionist, care va face un aport de detaliate pentru a selecta remediul în puterea corecta pentru a oferi copilului tau cel mai bun rezultat cu homeopatia. În plus, folosind o metodă ca terapie CEASE care combină homeopatie cu medicamente Orthomolecular ofera sprijin in continuare pentru copilul dumneavoastră.

Cu toate acestea una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le primesc este "Ce remediu homeopat pot folosi pentru a ajuta copilul meu?" Deci, sunt următoarele câteva dintre remediile care vor fi luate în considerare atunci când se evaluează copilul cu autism.

Restul tratamentului contra cost 400 euro platibili odata ,acelasi tratament in Occident este intre 2500-4500 euro

Contact chat privat facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu