luni, 13 octombrie 2014

INTELEGEREA MEA ASUPRA AUTISMULUI

Intelegerea mea asupra cauzelor autismului

Pacientii cu autism au fibre cerebrospinale mai scurte si mai mici, obstructionand interconexiunea dintre fibrele nervoase. Secretia dezechilibrata a celulelor neurogliale agraveaza obstructionarea conducerii si transmiterii de informatii ale impulsurilor nervoase.

In 4 din cele 12 cazuri pe care le-am tratat mamele aveau gripa in stadiile de inceput sau medii ale sarcinii, doi copii au dus lipsa de oxigen la nastere si in 6 cazuri cauzele au fost necunoscute.

Atacul autismului

In cele mai multe cazuri un copil cu autism nu va prezenta simptome de la nastere pana la 18 luni. De la 18 si 36 de luni copiii cu autism incep sa prezinte dezvoltare intarziata. Exemple ale comportamentului lor sunt:

• Cuvinte invatate si dintr-o data uitate

• Aceleasi cuvinte repetate

• Activitate frecventa repetitiva a membrelor

• Lipsa raspunsurilor la saluturi

• Contact vizual slab

• Uneori comportament auto-distructiv

• Refuzul de a consuma alimente, aruncarea de lucruri

• Tulburari de somn

Tratament bazat pe Medicina Traditionala Chineza

Punctele nervoase ale talpii piciorului sunt apasate pentru a intari conexiunea dintre celulele creierului si a imbunatati functionarea creierului. In stadiile de inceput ale tratamentului va fi imprastiat curentul rece din capul pacientului si pacientul va fi capabil sa aprecieze treptat lucrurile inconjuratoare, sa salute oamenii si sa intalneasca straini fara frica.

Maduva spinarii este la fel importanta ca si creierul

Secretia neurogliala dezechilibrata este diagnosticata ca deficienta de yin a maduvii spinarii. Prin urmare tratamentul meu ajusteaza in primul rand functionarea maduvii spinarii si a creierului, stimuland astfel limbajul, gandirea si capacitatile de intelegere.

Inima i-a controlul asupra mintii

Mintea are inteligenta si intelepciune si se bazeaza pe jing (spirit) si qi (energie vitala) pentru sustinere. Reducerea intelepciunii si inteligentei la pacientii cu autism se datoreaza confuziei mentale. Aceasta confuzie rezulta dintr-o nepotrivire in spirit si energie. In timpul tratamentului voi stimula punctul nervos din talpa corespunzator inimii pentru a intari functiile mentale. Se pot obtine doua rezultate cu jumatate de efort, impulsionand dezvoltarea inteligentei si intelepciunii. Capacitatile de intelegere, cunoastere si limbajul se imbunatatesc mult.

Ficatul

Cei mai multi copii cu autism cu dispozitii instabile apartin tipului irascibil, cu deficienta de yin la ficat. Eu voi diminua irascibilitatea lor prin cultivarea si ingrijirea yin-ului ficatului lor prin punctul nervos din talpa piciorului corespunzator ficatului. Dupa tratament ei sunt mult mai stabili. Copiii cu autism pe care i-am tratat s-au oprit din plans, aruncarea lucrurilor sau auto vatamare. De asemenea au dormit natural.

Splina

Energia splinei controleaza digestia. Este legata strans de absortia elementelor nutritive din mancare. Suplimentarea energiei prin punctul nervos din talpa piciorului corespunzator splinei intareste functia splinei si creste apetitul pacientului, corectand prejudecatile pacientului si crescand digestia si absortia.

Rezultatele

Eu prefer sa tratez pacienti sub varsta de sapte ani. Cea mai buna varsta pentru tratament este intre 4 si 5 ani. La 3 ani diagnosticul pacientului nu este inca determinat si pacientul este prea tanar sa primeasca tratamente regulate. La 4 sau 5 ani diagnosticul pacientului este deobicei confirmat si, esuand sa raspunda la alte tratamente , pacientul va aprecia un tratament care functioneaza.

Cei mai multi pacienti sub varsta de 7 ani reactioneaza rapid la tratament. Simptomele vor disparea pe masura ce pacientii se imbunatatesc.

Pacientii cu varsta de peste 10 ani sunt dificili de tratat — procesul este lent si rezultatele bune apar dupa mult timp. In mod normal refuz sa tratez pacienti cu varsta de peste 12 ani din moment ce ei prezinta foarte lent imbunatatiri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu